پستو ران مرغ پخته شده - دستور العمل های نانوایی مینیمالیست
انتشار: اسفند 22، 1402
بروزرسانی: 05 آذر 1404

پستو ران مرغ پخته شده - دستور العمل های نانوایی مینیمالیست


ران مرغ پخته شده پستو قهوه ای طلایی در یک تابه چدنی

گاهی اوقات چیزی که می خوریم را در اینستاگرام پست می کنیم و شما دستور غذا را می خواهید بلافاصله. انتظار برای چیزهای خوب است سخت، اما شما ثابت کرده اید که می توانید کارهای سخت را انجام دهید. انتظار برای ران مرغ پخته شده پستو ما بالاخره به پایان رسید و ما احساس می کنیم این دستور پخت در آشپزخانه های شما تکرار می شود!

این غذای سیر و گیاهی فقط در کنار هم قرار می گیرد 20 دقیقه و تقریباً با هر چیزی از جمله سالاد، پاستا، سیب زمینی و سبزیجات برشته به خوبی جفت می شود. بیا درستش کنیم

ران مرغ بدون پوست بدون استخوان، پستو، روغن زیتون، گیاهان خشک ایتالیایی، تکه های فلفل قرمز، نمک، پودر سیر و فلفل سیاه

این ران های مرغ پخته شده آسان پستو با چاشنی مرغ با پودر سیر، گیاهان خشک ایتالیایی، نمک، فلفل، فلفل قرمز و پستو شروع می شود! مخلوط شور و شور با کمی گیاهی و حرارت است.

مخلوط پستو، گیاهان خشک ایتالیایی، تکه های فلفل قرمز و ران مرغ در یک کاسه

سپس مرغ را در ماهیتابه چدنی تفت می دهیم تا یک عدد درست شود نمای بیرونی قهوه ای طلایی که آبدار بودنش را می بندد. 5-10 دقیقه دیگر در فر بگذارید و کاملاً پخته شده است. اجازه دادن به مدت 5 دقیقه بیشتر در خارج از فر به گوشت اجازه می دهد تا آب خود را دوباره جذب کند و به شما اجازه دهد لطیف، کاملا پخته شده جوجه!

ران مرغ قهوه ای طلایی در یک تابه چدنی

امیدواریم این مرغ پستو را دوست داشته باشید! این است:

هربی
سیر
کمی تند
مرزه
آبدار در داخل
از بیرون طلایی است
و بسیار همه کاره!

این غذا یک غذای اصلی عالی برای چرخاندن شماست زیرا تقریبا با هر چیزی به خوبی جفت می شود! با سبزیجات برشته (سیب زمینی، بادمجان و/یا مارچوبه)، سالاد پاستا پستو، سالاد سبز و موارد دیگر خوشمزه است.

ورودی های آسان تر و راضی کننده تر

اگر این دستور را امتحان کردید، به ما اطلاع دهید! نظر بدهید، به آن امتیاز دهید و فراموش نکنید که یک عکس @minimalistbaker را در اینستاگرام تگ کنید. به سلامتی، دوستان!

پاستا پستو روی یک چنگال در کنار ران مرغ پستو و سبزیجات بوداده چرخید

زمان آماده سازی 5 دقایق

زمان پخت 15 دقایق

زمان کل 20 دقایق

خدمات 4 (ران مرغ)

دوره ورودی

غذا بدون لبنیات، بدون گلوتن

فریزر دوستانه خیر

نگه میداره؟ 2-3 روز

از تاریک شدن صفحه نمایش خود جلوگیری کنید

  • 4 (~6 اونس هر کدام) ران مرغ بدون استخوان و بدون پوست (ارگانیک، در صورت امکان پرورش داده شده در مرتع // چهار ران حدود 1/2 پوند // استخوان در داخل، پوست نیز کار می کند)
  • 1 قاشق چایخوری پودر سیر
  • 2 قاشق چایخوری ترکیب گیاهان خشک ایتالیایی (یا پونه کوهی خشک + ریحان)
  • 1/4 قاشق چایخوری نمک دریا
  • 1/2 قاشق چایخوری فلفل سیاه
  • 1/2 قاشق چایخوری تکه های فلفل قرمز (حذف/کاهش برای گرمای کمتر)
  • 3-4 قاشق غذاخوری ریحان پستو (خریدی از فروشگاه* یا خانگی // بدون لبنیات در صورت نیاز)
  • 2 قاشق چایخوری روغن زیتون (کمتر برای ران مرغ که با پوست صورت می گیرد استفاده کنید)
  • فر را با دمای 375 درجه فارنهایت (190 درجه سانتیگراد) گرم کنید و یک تابه بزرگ چدنی (10 تا 12 اینچ) بگذارید.
  • در یک کاسه، ران مرغ، پودر سیر، سبزی خشک ایتالیایی، نمک، فلفل، فلفل قرمز و پستو را اضافه کنید. خوب مخلوط کنید تا به طور یکنواخت پوشش داده شود، در صورت استفاده خانگی، 1 قاشق غذاخوری بیشتر پستو اضافه کنید (معمولاً از نظر طعم غلیظ نیست).

  • تابه چدنی را روی حرارت متوسط \u200b\u200bرو به بالا گرم کنید. روغن را اضافه کنید و ۱ دقیقه صبر کنید تا داغ شود. ران مرغ را اضافه کنید (در صورت استفاده از پوست به سمت پایین) و حدود 3-4 دقیقه بپزید تا سطح زیرین آن قهوه ای طلایی شود. سپس برگردانید و 2 تا 3 دقیقه دیگر بپزید.

  • پس از سرخ شدن از هر دو طرف، ماهیتابه را با دقت به فر منتقل کنید (با استفاده از دستکش فر) و تا زمانی که دمای داخلی 170 درجه فارنهایت / 76 درجه سانتیگراد باشد بپزید (دقت کنید که در مرکز فرو کنید و به استخوان ضربه نزنید تا دقیق بخوانید) - حدود 5- 10 دقیقه بسته به اندازه ران مرغ شما.

  • از فر خارج کنید و قبل از سرو 5 دقیقه در تابه استراحت دهید.

  • بهترین حالت زمانی است که تازه باشد، اگرچه باقیمانده آن تا 2 تا 3 روز در یخچال نگهداری می شود. دوباره در فر یا مایکروویو گرم کنید تا داغ شود. فریزر مناسب نیست

*پستوهای بدون لبنیات خریداری شده در فروشگاه که امتحان کرده ایم و لذت می بریم: گاتهام گرینز وگان پستو، لو گراند باغچه پستو، و کلم پیچ وگان، بادام هندی و پستو ریحان تاجر جو.
*برای داشتن بهترین طعم و بافت ترجیح می دهیم قبل از پخت روی اجاق گاز بپزیم. پخت و پز روی اجاق گاز فقط به خوبی کار نمی کند زیرا قسمت بیرونی قبل از پختن مرغ مستعد سوختن است.
*اگر شما می خواهید فقط پخت و از پختن روی اجاق گاز صرف نظر کنید، می توانید ران مرغ چاشنی شده را روی یک فویل یا ورقه پخت با پوشش روغنی قرار دهید که با روغن اسپری یا مالیده شده است. در دمای 425 درجه فارنهایت / 218 درجه سانتیگراد به مدت 20 تا 30 دقیقه بپزید و تا نیمه ورق بزنید. تا زمانی که دمای داخلی به 170 درجه فارنهایت / 76 درجه سانتیگراد برسد (حتماً برای خواندن دقیق آن را در مرکز قرار دهید). آنها ترد نمی شوند اما هنوز هم خوشمزه هستند!
*برگرفته از کوفته بوقلمون پستو "پارمسان" ما.
*اطلاعات تغذیه یک تخمین تقریبی است که با ران های بدون پوست بدون استخوان و مقادیر کمتر در جایی که محدوده ارائه می شود محاسبه می شود.

خدمت: 1 خدمت ، کالری: 248 کربوهیدرات ها: 2.4 g پروتئین: 35 g چربی: 11 g چربی های اشباع شده: 2.1 g چربی های چند غیر اشباع: 2.1 g چربی اشباع شده: 5.4 g چربی ترانس: 0 g کلسترول: 144 میلی گرم سدیم: 366 میلی گرم پتاسیم: 503 میلی گرم فیبر: 0.9 g قند: 0.2 g ویتامین A: 123 IU ویتامین سی: 2.5 میلی گرم کلسیم: 26 میلی گرم اهن: 2.3 میلی گرم


منبع: https://minimalistbaker.com/pesto-baked-chicken-thighs/