بروزرسانی: 05 آذر 1404
لیست 20 صبحانه ایرانی سالم ساده و خوشمزه ایران کوک
لیست 20 صبحانه ایرانی سالم ساده و خوشمزه ایران کوک
فضای زیبا و دلباز رستوران سایمان در کنار ارائه غذاهای سنتی ایرانی با کیفیتی عالی، این رستوران را به یکی از بهترین رستوران های سنتی تهران تبدیل کرده است. مشتریان در این رستوران می توانند انواع غذاهای اصیل ایرانی مثل انواع کباب و خوراک و همچنین انواع غذاهای ایتالیایی مثل پیتزا و پاستا را سفارش دهند و از طعم و کیفیت مطلوب آن بهرمند شوند. همچنین فضای زیبای رستوران سایمان آن را به گزینه ای عالی برای برگزاری مراسم مختلف، مثل جشن تولد و سالگرد ازدواج تبدیل کرده است. مشتریان در صورت تمایل می توانند از قبل برنامه خود را با مدیریت هماهنگ و مراسم خود را در این رستوران زیبا برگزار کنند. برای تهیه کوفته یزدی، بایستی سیب زمینی ها را پخته و رنده کرده و با لپه، گوشت، ادویه، پیازداغ، تخم مرغ و زرشک مخلوط کنید.
- اشکنه که ماده اصلی آن از تخم مرغ و آب است برای آن دسته از افراد گیاهخواری که لبنیات و تخم مرغ را در سبک غذایی دنبال می کنند، جذاب خواهد بود.
- در روش دوم، پس از ذبح و خالی کردن شکم گوسفند، آن را دوخته و به طور کامل درون تنور قرار می دهند.
- دستور آشپزی مشابهی با بنه بزه آش نیز وجود دارد که به آن دو آش یا همان آش دوغ می گویند.
در زمان جنگ جهانی دوم و تجاوز اتحاد جماهیر شوروی به ایران، این خوراک خوشمزه گیلانی که جغوربغور یا خوراک جگر است، نام واویشکا به خود گرفت. باید همه این سبزیجات را در کنار مقدار کمی برنج طبخ نمود و سپس ادویه و سیر به آن اضافه کرد و در پایان در ترشی آن ها را پخت و پس از اینکه جاافتاد، روی آن تخم مرغ شکست. به این صورت است که می توان ترشه تره، یک غذای فوق العاده لذیذ استان گیلان را در تور گیلان گردی نوش جان کرد. کله گنجشکی یا سر گنجشکی غذایی خوشمزه در تهران است که از مواد اولیه گوشت چرخ کرده، سیب زمینی، پیاز و چاشنی ها درست می شود. این غذا بهمراه برنج و یا با نان خورده می شود، میزان آب غذا بستگی به این نکته دارد. ابتدا پیازها را کمی تفت می دهند و به آن زردچوبه و فلفل و رب و در انتها آب اضافه می کنند.
چند مدل غذای نونی شمالی نام ببرید؟
خوردن آش دوغ گرم در شهرهای همیشه خنک اردبیل با دستور پخت اصیل باعث می شود خاطره سفر به این شهر برای همیشه در ذهن شما ثبت شود. ترش بودن جزو اصلی ترین ویژگی های غذا های محلی معروف ایران است که در اکثر شهر ها این دسته غذا ها یافت می شوند. خورشت ناردون یکی از غذا های ترش و خوشمزه مازندران است که طرفداران بسیار زیادی در این شهر دارد. برای تهیه این خورشت فوق العاده، ابتدا مرغ را سرخ می کنند و آن را به همراه دانه های انار، پیاز داغ رب انار و ادویه و شکر می پزند.
آش آماج یا آماجو، غذای محلی معروف کرمان
در صورت تمایل، میان کوفته گشنیز را نیز می توان چون سایر کوفته ها با گردو و آلو و کشمش پر کرد. وجه تمایز این کوفته با سایر کوفته ها در نوع سس و نحوه آماده سازی آن ذکر می شود. محتویات سس کوفته سبزی را مقدار فراوانی سبزی تفت داده شده و برنج تشکیل می دهد که کمی شبیه آش به نظر می آید. اگر در تبریز مهمان باشید احتمالاً در وعده شام با دلمه یا کوکو های تبریزی مشعوف می شوید و می توانید یک دل سیر از طعم بی نظیر دلمه برگ مو و کوکوی لوبیا سبز میل کنید. نوبتی هم که باشد بهتر است برویم سروقت یک میان وعده گرم و خوشمزه تا در روزهای سرد زمستانی خودمان را با آن گرم کنیم. پس سر سفره آش های رنگین تبریزی ها می نشینیم تا از صفای وجود آن ها و طعم آش دلگرم شویم.
آموزش آشپزی آنلاین
در واقع گندم و جو در دوغ پخته می شود و بعد در نور آفتاب خشک شده و هیزان را شکل می دهد. در سفر به کردستان جاذبه های طبیعی بی نظیری مواجه می شوید که چشمه ها، دریاچه ها، غارها و آبشارهایش می تواند غافلگیرتان کند. البته گاهی برای جلوگیری از سوختن و تلخ شدن ماهی هنگام کبابی کردن، از کمی شیره خرما روی پوست ماهی استفاده می کنند. یزد، شهر انار و قطاب و آسمان ستاره باران کویر است؛ شهری که باید حداقل چند روزی مهمانش شد و در کوچه پس کوچه های قدیمی اش چرخ زد.