طرز تهیه سمبوسه ساده به روش جنوبی با طعمی بی نظیر
انتشار: تیر 06، 1400
بروزرسانی: 05 آذر 1404

طرز تهیه سمبوسه ساده به روش جنوبی با طعمی بی نظیر

طرز تهیه سمبوسه ساده به روش جنوبی با طعمی بی نظیر

در ادامه نان های لواش را به صورت مستطیلی بلند به ۳ قسمت مساوی برش می زنیم، سپس روی سطح کار قرار می دهیم. برای پیچیدن مواد سمبوسه با نان لواش ابتدا نان ها را به صورت مستطیل هایی با ابعادی در حدود 12 در30 سانتی متر در بیاورید. همانطوری که نان ها ی مستطیلی را روبه روی خود به درازا پهن کرده اید به اندازه ی لازم از مواد سمبوسه درقسمت بالای نان ها بریزید. پس از اینکه سیب زمینی ها آبپز شدند، پوست شان را می گیریم و آنها را درون یک کاسه مناسب می ریزیم، سپس با گوشتکوب به طور کامل له می کنیم. در ادامه باقیمانده جعفری را به کاسه اضافه کرده و با سیب زمینی ترکیب می کنیم.

  • پیتزا دیترویت یا detroit pizza یکی از انواع پیتزا های آمریک ...
  • پس از اینکه کار پیچاندن سمبوسه ها به پایان رسید، یک ظرف گود مثل شیر داغ کن روی حرارت قرار می دهیم و به اندازه ای روغن می ریزیم که سمبوسه ها در روغن شناور باشد.
  • البته باید دقت داشته باشید که هنگام پختن سیب زمینی ها هم به آن نمک زدیم و مراقب باشید که مواد سمبوسه شور نشود.
  • البته اگه خواستید مشکلی پیش نمیاد که با پوست به شکلی که عموما پخته میشه سیب زمینی ها رو بپزید.
  • در نهایت مشابه قبل مواد را درون نان پیچیده و درون روغن سرخ کنید.
  • می توانید به جای گوشت چرخ کرده، از سوسیس خانگی نیز استفاده کنید.

ما در دستور فوق، طرز تهیه سمبوسه کلاسیک را به شما آموزش دادیم. با این حال سمبوسه انواع مختلفی دارد و شما می توانید از هر ماده ای که دوست دارید در داخل سمبوسه استفاده کنید. در ادامه طرز تهیه انواع سمبوسه را به شما آموزش می دهیم.

نکات کلیدی در تهیه سمبوسه سیب زمینی بدون مرغ و گوشت

اشترودل گوشت و قارچ یکی از خوشمزه ترین غذاهای دسته فست فود است که با توجه به طعم دلچسبی که دارد بسیار محبوب است. اشترودل های خوشمزه نان رضوی که در مشهد تولید می شود دارای روش تهیه آسان اما خوشمزه ای است. ماهیتابه حاوی سیب زمینی و پیاز را مجددا روی حرارت قرار دهید. می توانید به جای گوشت چرخ کرده، از سوسیس خانگی نیز استفاده کنید.

مواد اولیه برای تهیه سمبوسه سیب زمینی

برای پیچیدن سمبوسه ابتدا باید نان لواش را برش بزنید. برای این کار نان را از طول و به شکل یک نوار باریک به عرض حدود 10 سانتی متر و طول بلند برش بزنید. در صورتی که دوست دارید سمبوسه بزرگتر باشد، می توانید عرض آن را بزرگتر انتخاب کنید.

حالا خمیر را در یک نایلون گذاشته و 15 دقیقه در جای گرمی قرار دهید تا استراحت کرده و حجیم تر شود. اگر با کالری بالا مشکل ندارید می توانی به سمبوسه خود پنیر نیز اضافه کنید. به سلیقه خود می توانید از انواع پنیر های رنده شده و ورقه ای در سمبوسه استفاده کنید. زمانی که مواد را در نان قرار دادید مقداری پنیر هم می توانید روی مواد سمبوسه قرار دهید.